Tvrtka

Dobrodošli na službene stranice Novotehne d.d.

Novotehna d.d. osnovana je davne 1945. u Karlovcu kao građevinska firma za obavljanje djelatnosti izgradnje stambenih i poslovnih objekata te cesta i mostova. Iako je Novotehna djelovala na širokom području, glavna prekretnica počinje 1985. godine kada je građevinska operativa Rijeka odvajanjem postala GP Novotehna Rijeka. Godine 1993. izvršena je privatizacija tvrtke i od tada nastaje Novotehna d.d. kakvu je danas poznajemo.

Dugogodišnjim radnim iskustvom, znanjem te praćenjem najnovijih trendova u graditeljstvu stekli smo reputaciju povjerljive firme koja gradi kvalitetne objekte visokogradnje, a za svoj uspješan rad i ostvarene rezultate u poslovanju dobili smo brojna priznanja.

Osnovna djelatnost društva je graditeljstvo s naglaskom na visokogradnju te proizvodnja betona. Trenutno je u Novotehni d.d. zaposleno oko 80 zaposlenika u koje se kontinuirano ulaže na polju stručnog osposobljavanja. Zapošljavamo djelatnike raznih struka i stupnjeva obrazovanja koji su stručno obrazovani i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih vrsta građevinskih radova.

U skladu s vizijom razvoja poduzeća, a posebno jer nam je glavni cilj povećanje kvalitete svojih usluga 2010. godine uveli smo u poduzeće sustav upravljanja kvalitetom ISO standard kvalitete 9001:2008 tako da se od tada cjelokupno naše poslovanje provodi u skladu s kvalitetom ISO standarda za graditeljstvo, proizvodnju i transport betona. Opći podaci

Klikom za nastavak korištenja ove stranice ili klikom na gumb "Slažem se" pristajete na naše korištenje kolačića. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.