Reference

Izgradnja građevine javne namjene u Mošćeničkoj Dragi katnosti P+1. U objektu su smještene stomatološka ordinacija, ljekarna, knjižnica, sala za sastanke te još jedna ambulanta.
Izgradnja četiri višestambene građevine oznake AL1, AL2, BL1, BL2 sa pripadajućim okolišem, od čega su AL1 i AL2 te BL1 i BL2 dvojne zgrade katnosti S+P+1+PK.
Izgradnja stambenog naselja s četiri stambene građevine katnosti P+3, pripadajućim parkirnim mjestima, uređenim okolišem s dječjim igralištem, pješačkim stazama, klupama i vrtnim jezercem. Građevine su smještene na samom rubu građevinske zone na Donjoj Drenovi uz zeleni pojas.
Poslovno stambena građevina katnosti S+S1+P+3 izgrađena je na način da su, osim stanova, u prizemlju smješteni trgovački poslovni prostori poput supermarketa, drogerija, ljekarna, banka te prostori ugostiteljske namjene. Objekt ima pripadajući parkirni prostor s kontrolom ulaza.
Izgradnja jedne poslovne i jedne poslovno skladišne građevine prema zahtjevnim projektantskim rješenjima, katnosti P+1 s parkirnim prostorom. Građevine su smještene u poduzetničkoj zoni općine Matulji.
Stambena građevina izgrađena na Gornjem Zametu u Rijeci. Katnosti S+P+3+M s pripadajućim parkirnim prostorom u podzemnoj garaži. Građevina je koncipirana s instalacijskom etažom za smještaj uređaja za grijanje i hlađenje unutar same građevine, bez vidljivih klimatizacijskih jedinica.
Izgrađene četiri stambene građevine na Rujevici u Rijeci s pripadajućim parkirnim i garažnim prostorom u građevinama, katnosti P+4.
Izgradnja stambenih građevina na Rujevici u Rijeci, katnosti S1+S+P+5 s dvoetažnim garažnim prostorom za automobile, motorkotače i bicikle (S1+S), prizemljem za potrebe trgovačkih uslužnih djelatnosti i prostorom za fitness centar. Građevina je zamišljena i izgrađena na način da vizualno čini
Gradnja stambenog naselja s četiri stambene zgrade za Sveučilište u Rijeci. Građevine su smještene u prigradskom naselju Donja Drenova, katnosti P+3, prizemlje građevina namijenjeno trgovačkim i uslužnim djelatnostima te prostoru za knjižnicu.
Izgradnja građevine na Škurinjama u Rijeci za Peugeot koncesionara katnosti S+S1+P od kojih suterenski prostor služi kao garažni prostor i servisne radionice, a prizemlje kao izložbeno-prodajni prostor s parkirališnim prostorom.